Brandit M65 Giant Jacka

999,00 kr.
Välj storlek för att se avsändningstiden
C1275
30 öppet köp & bytesrätt
Frakt från endast 59 kr.
Enkel retur
3-i-1 jacka. Jackan består av 2 jackor: ytterjackan vilken är militärjacke-inspirerad, och innerjackan som är en termojacka.

Ytterjackan
Ytterjackan är inspirerad av den amerikanska militärens ”M-1965 Field Jacket”. För att ge jackan en rå twist är tyget ’stonewashed’ och den har åtskilliga detaljer som t.ex. namnskylt, slitdetaljer och reparationssömmar. Jackan har 4 rymliga fickor framtill som stängs med tryckknappar samt 2 sidfickor att värma händerna i. Jackan har dold luva i kragen. Ärmarna är rymliga och har extra längd. De justerbara manschetterna har trekantigt avslut som täcker handryggen, och som även kan vikas upp – många bär jackan med ett enkelt uppslag på ärmarna. Passformen kan justeras i midjan och nedtill med snöre. Storleken på jackan är anpassad för att kunna bäras med termojackan som foder. Detta betyder att om du inte räknar med att använda ytterjackan och termojackan tillsammans, bör du överväga att ta en storlek mindre än vad du vanligtvis skulle. När ytterjackan används utan termojackan passar den bra vid mildare temperatur så som under vår, sommar och höst.

Termojackan
Termojackan har plyschfoder i torson och glansigt polyesterfoder i ärmarna, så att den är lätt att ta av och på. Dessutom är jackan vadderad. Kragen är i mjuk ribbstickning. Jackan kan stramas åt nedtill. Den täta polyestern skyddar effektivt mot vinden och är vattenavvisande. Termojackan har inga fickor. När termojackan används som foder i ytterjackan säkras ärmarna med tryckknappar, baksidan av kragen knäpps fast med knappar och dragkedjan sätts även den fast i ytterjackan. Termojackan kan bäras separat. När termojackan används som foder till ytterjackan blir Giant-jackan en vinterjacka.
Quick Overview

  • 4 rymliga framfickor med knappar

  • Dold luva i kragen

  • Justerbar dragsko i midja och nederkant

  • Robust dragkedja i mässing och ’storm flap’

  • Avtagbart foder som kan bäras separat


Material

  • Jacka: 100% polyester, stentvättad
    Avtagbart foder: 100% polyester, krage: 100% akryl