Ekologiska t-shirts till barn


Våra t-shirts till barn från Neutral är tillverkade av certifierad ekologisk bomull. Många produkter av ekologisk bomull är dock färgade med färg som är allt annat än ofarlig. För att säkra att Neutrals produkter inte innehåller några farliga kemikalier testas de löpande för att klara de stränga Oeko-Tex kraven. Denna certifiering har särskilt höga krav när det kommer till just barnkläder. Med en ekologisk t-shirt till barn från Neutral är du garanterad ett klädesplagg som är tillverkat av hållbart material och behandlat med de mest skonsamma kemikalier.

Ekologiska luvtröjor till barn


Luvtröjan ligger allt som oftast på topplistan över barnens favoritplagg! Rymliga, mjuka och med en luva att gömma sig i gör hoodien till det självklara leka-, mysa- och slappa-plagget. Neutral garanterar att tröjan är just så bra och trygg som den känns. Tyget är ekologiskt, färgerna oskadliga och plagget har kommit till under goda mänskliga förhållanden. Neutrals barnkläder är nämligen, utöver ekologiska och Oeko-Tex certifierade, också Fairtrade-märkta.

Ekologiska jumpsuits till barn


Jumpsuits är det ultimata mys-plagget! Barnen är fans av jumpsuiten då den varken stramar åt som ett par jeans, eller glider upp och exponerar huden för kylig luft som en t-shirt eller tröja kan göra. I en jumpsuit är man alltid varm och luften kan cirkulera fritt runt kroppen. Jumpsuiten är upplagd för slappa dagar där hemma. Den är, precis som alla andra produkter från Neutral, tillverkad av hållbart material och under goda förhållanden för arbetarna på Neutrals fabriker. Det gör gott för dig, miljön och alla de som varit en del av tillverkningsprocessen.