FHB Naver Byxor - Paul

1149,00 kr.
Välj storlek för att se avsändningstiden
C52671
30 öppet köp & bytesrätt
Frakt från endast 59 kr.
Enkel retur
Naver byxor i manchester.
Klassiska arbetsbyxor i ouppslitlig manchester från tyska FHB. FHB tillverkar traditionella slitstarka arbetskläder i material som de flesta glömt ursprungligen användes för arbetskläder. Manchester är till exempel ett urgammalt slitstarkt material vilket användes av allt från gruvarbetare till sjömän. Manchestern som används i Paul-modellen är av ytterst slitstark sort, som passar särskilt bra till hårt arbete och utomhusarbete under vinterhalvåret. Byxorna har de klassiska naver-detaljerna; dubbla dragkedjor, invändiga lårfickor och en enkel bakficka. Utsatta områden är förstärkta med konstläder för ökad hållbarhet.
Är Paul desamma som Artur?
De två modellerna – båda från FHB – är lätt att förväxla vid första blick. Skillnaderna är otroligt små – dock inte för naver-nördar!
Materialet i de två byxorna är olika, vilket ger en skillnad i hållbarhet och hur tyget. Paul väger 550 gram per kvadratmeter, medan Artur väger 530. Dessutom har Paul 5% mer bomull och 5% mindre polyester i jämförelse med Artur. Detta gör att Paul har en aning högre slitstyrka. Och så har Paul två lårfickor medan Artur har en.
Paul är den modell som funnits längst i FHBs katalog.
Quick Overview

  • Dubbla dragkedjor

  • Förstärkningar i konstläder

  • Två framfickor, två lårfickor, en bakficka

  • Breda förstärkta bälteshällor

  • Normal passform


Material

  • 85% bomull, 15% polyester, 550 sqm